INFO

Kysymyksiä kinkusta
Kinkun valinta
Toimitusaika
Palautusoikeus
Turvallisuus ja yksityisyys 
Toimitus EU:n ulkopuolelle
Tukku- ja yritysmyynti
Yritysinfo
Asiakkaiden arviot

 

Kysymyksiä kinkusta

Miten säilytän kinkun? Jos haluat säilyttää kinkkua vain lyhyen ajan (noin viikon), se onnistuu hyvin kinkun alkuperäispakkauksessa. Kinkku säilyy alkuperäisessä laatikossaan erityiseen puuvillakankaaseen ja voipaperiin käärittynä. Säilytys varjossa.

Jos haluat säilyttää kinkkua pidemmän aikaa, on parempi poistaa kinkku laatikosta ja ripustaa se roikkumaan. Kinkun voi ripustaa keittiöön, tai jos mahdollista, viileään tilaan, jossa kinkku säilyy kolme kuukautta.

Kun kinkkua on aloitettu leikkaamaan, on paras säilytystapa kinkkutelineessä, kinkku suojattuna kankaalla.

Kauanko kinkku säilyy? Voit säilyttää kinkkua leikkaamatta helpostikin kolme kuukautta ripustamalla sen roikkumaan keittiöön tai viileään ja varjoisaan tilaan. Kun kinkkua aletaan leikkaamaan, se säilyy sen jälkeen vielä noin kuusi viikkoa (lapa noin viisi viikkoa). Jotta kinkku ei kuivu, sitä on hyvä leikata säännöllisesti. Hyvä keino estää kinkkua kuivumasta leikkaamisen jälkeen, on säästää ensimmäinen iso rasvapala ja sillä peittää leikattu pinta aina leikkaamisen jälkeen.

Onko kinkku syytä säilyttää jääkaapissa? Kokonaiset (jamon) - ja olkapääkinkut (paleta) eivät tarvitse jääkaappisäilytystä.

Luuttomat ja viipaloidut kinkut on parasta säilyttää jääkaapissa.

Onko kinkkua vaikea leikata? Kinkun leikkaaminen vaatii hieman harjoittelua. Tuotevalikoimaamme kuuluu DVD, jossa näytetään kädestä pitäen miten kinkkua leikataan sekä asianmukaiset kinkkuveitset, jotta pääset heti alkuun kinkun leikkaamisessa. Meiltä löytyy myös loistava kuvitettu kirja kinkun leikkaamisesta.

Toimitusaika? 5-7 työpäivää normaalitoimituksena.

Tarvitsenko kinkkutelineen? Kyllä. On hyvin vaikea leikata kinkkua ilman telinettä. Useimpien kinkkujen mukana tulee perusteline, jolla on hyvä aloittaa. Voit tilata ja tutustua perus- ja ammattilaistason telineisiin Tarvikkeet-sivulla.

Kuinka paljon kinkkua tarvitsen? Useimmat suuret kinkut painavat 7-8 kg. Noin puolet tästä on maukasta kinkkua, loput nahkaa, rasvaa ja luuta. Jos tarjoat kinkkua tapaksena tai alkupaloina, 50g per henkilö on hyvä määrä (vieraasi kyllä syövät paljon enemmän jos jätät tarjolle, hyvä kinkku on erittäin koukuttavaa). Jos tarjoat kinkkua pääruokana on 100g per henkilö sopiva.

Pieni kinkku (paleta), joka tulee etujalasta, painaa yleensä 4-5 kg ja se sisältää hieman enemmän rasvaa kuin koko kinkku - maukasta kinkkua on noin 40% kinkun painosta.

On niin monta mistä valita...? Katso Kinkun valinta!

Nopea toimitus

Tarjoamme ilmaisen toimitus kaikkiin yli €249 tilauksiin, seurantakoodilla. Toimitusaika meidän jakelukeskuksesta Barcelonasta, Espanjassa on 5-7 arkipäivää. Saadaksesi nopeamman palvelun, valitse TNT Express (3 päivää) tai UPS 24h Express.

Useimmat tilaukset, jotka on vastaanotettu ennen klo12, lähetetään samana päivänä. Saat vahvistuksen lähetyksestä, sekä seurantakoodin samalla hetkellä kun lähetämme tilauksesi.

Tilauksesi on pakattu turvallisesti, jotta se saapuu tuoreena ja täydellisessä kunnossa.

Palautusoikeus (14 päivää)

Haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä. Jos tilauksesi ei vastaa odotuksiasi, soita meille: Josh tai Guy puh. +34 93 332 56 04 tai kirjoita sähköpostia: joshjaguy@kinkkulovers.com

Turvallisuus ja yksityisyys

Me haluamme tarjota Sinulle hyvää espanjalaista kinkkua ja muita herkullisia, espanjalaisia tuotteita, emme päänsärkyä ja harmaita hiuksia.

Kaikki tapahtumat ovat salattuja. Emme talleta luottokortin tietoja. Emme koskaan anna sähköpostiosoitettasi tai muita henkilökohtaisia tietojasi kenellekään. Emme ikinä.

Tukku- ja yrityshinnoittelu

Tarjoamme tukkuhinnoittelua ravintoloille, catering-yrityksille, hotelleille jne. Ota yhteyttä wholesale@hamlovers.com saadaksesi lisätietoja. Tarjoamme myös alennuksia ja mukautettuja liikelahjoja. Ota yhteyttä corporate@hamlovers.com

Toimitus EU:n ulkopuolelle

Tällä hetkellä voimme lähettää kinkkua kaikkialla EU: ssa ja Yhdysvalloissa. Jos haluat lähettää kinkkua Yhdysvaltoihin, tilaa hamlovers.com kautta. Voimme lähettää tarvikkeita ja ei-elintarvikkeita ympäri maailman.

Tietoa Hamlovers-yhtiöstä

Kinkkulovers:n omistaa ja ylläpitää Geovalent SL.
Rek. no. NIF B65250615.
Osoite Local 2, Mare de Dèu de Port 281, 08038 Barcelona, Espanja.

Check our Terms & conditions.