Meistä

Kinkkulovers on itsenäinen herkkukauppa netissä, joka tarjoaa valikoimissaan upeita espanjalaisia kinkkuja ja gourmet-tason elintarvikkeita vaativille asiakkaille ympäri maailmaa.

Kinkkulovers on valinnut yksitellen toimittajansa jotka käyttävät edelleen perinteisiä menetelmiä satojen vuosien takaa. Käsityöläisiä, joiden ylpeys on huippuluokan laatu: terveellinen liha, joka tekee hyvää ja maistuu uskomattoman hyvältä.

Kinkkulovers tekee yhteistyötä mm. Pedroches Valleyn (viljelijöiden osuuskunta Andalusiassa, Etelä-Espanjassa), ja La Jabugueñan kanssa, joka taistelee teollisesti tuotettua kinkkua vastaan vaatien tiukempia lakeja, jotta teollista kinkkua ei voida kutsua käsityöksi. Kinkkulovers on myös ylpeä yhteistyöstään maailmankuulujen tuotemerkkien kuten Cinco Jotas ja Joselito kanssa, molemmat Espanjan Jabugo:sta.

Ihmiset Kinkkuloversin takana

Josh Merrow (43), alunperin kotoisin Yhdysvalloista, (Greenwich CT), meni naimisiin espanjalaisen tyttöystävänsä kanssa ja asettui Barcelonaan kaksitoista vuotta sitten. Josh on isä, pyöräilijä ja jazz-pianisti.

Guy Spriggs (49) on brittiläinen yrittäjä ja foodie, joka loi menestyviä yrityksiä Englannissa ja Hollannissa ennen muuttamistaan Barcelonaan hollantilaisen vaimonsa ja lapsiensa kanssa. Guy kuvailee muuttoa Barcelonaan näin: "elääksemme unelmaamme kauniissa, aurinkoisessa kaupungissa meren rannalla."

Josh ja Guy tutustuivat ja ystävystyivät Barcelonassa, viedessään lapsiaan samaan paikalliseen kouluun. Heistä tuli Kinkkuloversin perustajia huomattuaan, että asianmukaista espanjalaista kinkkua ei löydä Espanjan ulkopuolelta. 

Kinkkulovers valittiin BBC:n ohjelmaan "Ramsayn paras ravintola".

 Gordon Ramsay valmistelee Fino:n henkilöstöä.

 Kinkkuloversin Ramón Baiget ja Josh Merrow keskustelevat ruuasta.

Kinkkulovers valittiin arvioimaan ruokia Ramsayn paras ravintola-ohjelman kahdeksannessa jaksossa. Kuvausten aikana Lontoossa, Josh ja Ramón, ja muut tuomarit, kuten Espanjan suurlähettiläs Britanniassa, maistelivat Finon ja El Piratan valmistamia ruokia. Fino ja El Pirata ovat kaksi Lontoon parasta espanjalaista ravintolaa ja tällä kertaa Fino voitti ja lähti finaaliin.